Uskoro popis

Sušić najavio i povratnike u reprezentaciju

Sport / Nogomet | 24. 04. 2014. u 13:35 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najvažnije je da nas ozljede"zaobiđu". Neki igrači u posljednje vrijeme nisu konstantni u svojim klubovima, ali najvažnije je da svi budu zdravi u Brazilu - izjavio je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić po završetku sjednice Skupštine Nogometnog saveza BiH.

Sušić će 5. svibnja objaviti spisak reprezentativaca koji će predstavljati BiH na svjetskom prvenstvu u Brazilu. Na širem popisu naći će se 30 imena, a na pripreme će pozvati 23 ili 24 igrača, što zavisi od zdravstvenog stanja Mensura Mujdže, koji se oporavlja od ozljede.

Bh. nogometaši na SP-u će igrati u grupi s Argentinom, Nigerijom i Iranom. Sušić je istaknuo da posjeduje snimke utakmica tih reprezentacija koje će prostudirati .

- To su sve dobre ekipe i naravno da me brine kako ćemo igrati protiv njih. Argentina je jedan od favorita za osvajanje titule svjetskog prvaka i najjača ekipa u našoj grupi. Nigerija je zemlja od 120 milijuna stanovnika koja ima veliki broj igrača. Ne treba ih podcijeniti, iako u ovom trenutku nemaju zvučna imena poput nas. Iran nikada nismo pobijedili, a igrali smo više puta. Vjerujem da imamo velike šanse da se plasiramo u drugi krug natjecanja - zaključio je Sušić.

Dodao je da je moguće da će se na popisu za Brazil naći i neki povratnici u reprezentaciju BiH, ali nije htio reći o kome se radi.

Pripreme reprezentacije BiH počet će 15. svibnja.

Kopirati
Drag cursor here to close