Raspoloženi Pape

Sušić: Mi smo jedna od omiljenijih ekipa među Brazilcima

Sport / Nogomet | 17. 06. 2014. u 14:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na posljednju, vrlo posjećenu press konferenciju, izbornik BiH Safet Sušić pojavio se jako raspoložen. Novinare je prvo zanimalo što misli o sudaru dva sljedeća protivnika bh. reprezentacije, Nigerije i Irana.

'Dobio sam izvještaj od Borčeta Sredojevića. Mi smo isto gledali utakmicu, ali nije isto kao kad gledaš uživo. Razgovarali smo sinoć o toj utakmici, a i narednih dana ćemo. Oni imaju veoma dobrog golmana i visoke obrambene igrače, ali ono što su sinoć igrali nije njihova prava vrijednost', izjavio je Sušić te se osvrnuo na svoju utakmicu protiv Nigerije.

'Ne trebamo biti naivni, znamo da nas poraz vraća kući, s neriješenim rezultatom imamo već šansi, ali mi ćemo igrati da pobijedimo“.

Safet Sušić je između ostalog naglasio da je stanje u ekipi dobro i da se nitko se ne žali na ozljede.

'Želim da se dobro odmore i budu spremni za Nigeriju. Dobro je imati podršku domaćih brazilskih navijača, mi smo jedna od najomiljenijih ekipa ovdje, možda što smo prvi put, ili što se ljudima sviđa kako igramo. Mi nikad ne kalkuliramo, pa tako nećemo ni sada i bod nije dovoljan za nas'.

Trening su odradili igrači koji nisu igrali protiv Argentine, a pridružio im se Ibišević i Salihović za koga je izbornik rekao da ukoliko bude trenirao i idućih dana u odgovarajućem ritmu, ima šansi da igra u susretu protiv Nigerije.“

Kopirati
Drag cursor here to close