Bubble Football

Suludo zabavni sport stigao i u Mostar!

Sport / Flash | 09. 10. 2015. u 13:08 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekstremni nogomet u kojem je poželjno srušiti protivnika pravi je hit koji je zaludio cijeli svijet, a sada je stigao i u Mostar!

Izmišljotina je to koja je nastala u Norveškoj, vrhunac doživjela, a gdje drugdje nego u Engleskoj, a sada već postoje i cijele lige diljem svijeta.

"Svi volim nogomet, svi se volimo malo nasmijati, pa zašto ne Bubble Football", dodao je Josip Aničić, glavni za dolazak ovog 'sporta' u Mostar.

Pravila igre

Svaki sport sadrži vlastiti skup pravila kojih se sudionici moraju pridržavati, pa tako i bubble football. Utakmice se igraju u pravilu s 10 igrača, 5 protiv 5. Broj sudionika može biti i drukčiji ovisno o dimenzijama terena. Zamjene su leteće. Vrijeme utakmice je ograničeno i igra se 3 x 15min. Početni udarac izvodi se u stilu vaterpola, gdje igrači na liniji isčekuju sučev znak. Iako je bubble football bezopasan i vrlo zabavan, ipak apeliramo na malu dozu opreza kako bi se izbjegle eventualne ozljede. Sudionici igraju Bubble Football na vlastitu odgovornost.

Kratka povijest Bubble Footballa

Brilijantni Lee Mosley je odlučio svoj svakodnevni posao povezan sa opasnim azbestom zamijeniti pokretanjem vlastite kompanije. Upravo ta kompanija u ljeto 2013. postaje začetnicom bubble footballa. Na početku Mosley je iznenađujuće bio odbijan od mnogih investitora koji nikako nisu mogli uvidjeti potencijal u ovom modernom proizvodu. Oslanjajući se na obiteljsku pomoć Mosley je brzo uspio popularizirati ovu atraktivnu i zabavnu igru te se ona nezaustavljivo počela širiti i van granica Ujedinjenog Kraljevstva. Lopta (bubble) je teška 10 kilograma.

Bubble Football može se zaigrati i u Mostaru, a više možete doznati na kontakt telefon Ivan 'Čaki' Puljić 063 864 470 ili 063 321 106 (Josip Aničić).

Kopirati
Drag cursor here to close