Nisam ja...

Šukur: Proklinjem udar na demokraciju!

Sport / Nogomet | 25. 08. 2016. u 16:14 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hakan Šukur (44) više nije mogao šutjeti pa je otvoreno odgovorio na optužbe za povezanost s neuspješnim pokušajem državnog udara 15. srpnja u Turskoj. 

Nekadašnja zvijezda nogometne reprezentacije Turske i istanbulskog Galatasaraya, javnosti se obratila putem Twittera.  

"Dragi prijatelji, ne zaslužujem nijednu od uvreda i komentara koji se čuju i jako sam tužan zbog njih. Sve do danas sam uvijek bio transparentan i uvijek sam pomagao pravnim i javnim fondacijama", napisao je.

"Tih principa sam se držao kada sam se posvetio politici - iako sam shvatio kako politika nije za mene. Možda nisam to mogao raditi, reći 'ne' nekome kako ne bih nekog povrijedio. Mene nikad nisu mogli manipulirati, iako se drukčije misli. Napravio sam neke greške, jer sam odluke donosio emocijama."

"Bilo je nemoguće znati optužbe o pokretu (Fethullaha Gulena). Proklinjem udar koji je napao našeg izabranog predsjednika, Vladu i demokraciju."

Nakon što je za njim raspisana tjeralica, Turski nogometni savez uklonio je sve dokumente i materijale u vezi s bivšim reprezentativcem koji je za Turke odigrao 392 utakmice i postigao 228 golova. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close