Beograd

Sukobili se Delije i Grobari: Ranjen mladić

Sport / Flash | 29. 10. 2014. u 16:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan mladić (24) je ozlijeđen oko 15:50 sati kod taksi-stanice na Autokomandi u Beogradu kada je na njega pucano iz vatrenog oružja. Glasnogovornica Hitne pomoći Nada Macura rekla je Beti da je mladić zatečen s ustrijelnom ranom iznad lijeve nadlaktice i da je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju u svjesnom stanju.

Ranjeni mladić nije u životnoj opasnosti. Policija je privela napadača. Kako mediji javljaju, mladić je navijač Crvene zvezde, a ranjen je u sukobu s pristalicama Partizana, prenosi B92.

Kako se navodi, do sukoba "Delija" i "Grobara" došlo je dok se grupa pristalica crveno-bijelih vraćala sa Vračara poslije utakmice osmine finala Kupa protiv Rada, a grupa navijača crno-bijelih išla na zaostali prvenstveni meč sa OFK Beograd.

MUP je priopćio da je policija privela osam osoba koje su sudjelovale u tučnjavi. Također, MUP je negirao prvobitnu infomaciju koja se pojavila u medijima da je u sukobu jedna osoba ranjena.

Kako mediji prenose, ozlijeđeni mladić je prebačen na VMA i liječnicima je prvo rekao da je ranjen iz pištolja. Liječnici su utvrdili da ozljede nisu nastale od vatrenog oružja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close