čestitka

Šuker: Čačić je napravio impresivan posao

Sport / Nogomet | 26. 11. 2015. u 16:00 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na redovnoj sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza održanoj u četvrtak razgovaralo se o uspjesima hrvatskih reprezentacija dok je izbornik Ante Čačić podnio izvješće o završetku kvalifikacija za Euro 2016. te je najavio kako će nakon ždrijeba Eura uz rukovodstvo Saveza odabrati odgovarajući kamp reprezentacije.

U priopćenju koje je nakon sjednice OI objavljeno na službenim stranicama HNS-a stoji da je predsjednik HNS-a Davor Šuker je uz druge članove IO-a čestitao izborniku Čačiću na plasmanu na Euro:

"Impresivno je vidjeti da se Hrvatska plasirala na devet od mogućih 11 velikih natjecanja, na tomu nam mogu zavidjeti i veće i bogatije europske zemlje. Imamo odličnu reprezentaciju, osjeti se dobra atmosfera u ekipi, a u Rusiji smo vidjeli da Hrvatska ima i širok izbor kvalitetnih igrača".

Predsjednik HNS-a Šuker odao je priznanje svim hrvatskim izbornicima, ali i klubovima:

"Jasno je da su svi ti nogometaši manji dio vremena, maksimalno 2-3 mjeseca, u reprezentativnom pogonu, a da ostatak vremena rade u klubovima i sigurno da svih tih uspjeha ne bi bilo bez odličnog rada klupskih trenera. Dokaz toga je i Dinamov plasman u proljetni dio juniorske Lige prvaka, kao i visoke pozicije Dinamove i Hajdukove škole u analizi koliko su prvoligaških igrača "proizveli" za europske klubove. Zbog toga i klubovi nose velike zasluge za ove rezultate, baš kao i izbornici i stručnih stožeri naših selekcija", rekao je Šuker.

Kopirati
Drag cursor here to close