Red Bull Home Run

Sudjelujte na velikoj utrci skijaša i snowbordera niz planinu jahorinu

Sport / Flash | 11. 02. 2015. u 12:17 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Red Bull Home Run, jedna od najuzbudljivijih utrka održat će se i ove godine na Jahorini  u subotu 14. veljače 2015. godine. Inače, Red Bull Home Run je masovno spuštanje skijaša i snowbordera niz planinu, a prvi natjecatelj koji prođe kroz cilj je pobjednik.

Na veliku zabavu na snijegu pozvani su, osim sudionika, svi posjetitelji planine, ali i svi oni koji vole dobru zabavu. Odmah nakon proglašenja pobjednika počinje After ski party u ciljnoj zoni kod Kolibe Hotela Termag na olimpijskoj ljepotici

Pravila koja natjecatelji moraju poštovati jeste da na startu trče 150 metara do svojih skija i bordova i počinju spust. Predviđeno je da svi natjecatelji moraju imati kacigu i startni broj, a svaki namjerni fizički kontakt je diskvalifikacija.

Također, natjecatelj koji ne poštuje zacrtanu stazu je diskvalificiran. Osim toga, zabranjeno je sudjelovanje natjecateljima mlađim od 16 godina, a za natjecatelje mlađe od 18 godina potrebna je suglasnost roditelja. Treba naglasiti da se ne plaća sudjelovanje.

Registracija sudionika predviđena je ispred Kolibe hotela Termag od 13.00 do 15.30 sati, utrka počinje u 16.30 sati, dok je u 17.30 proglašenje pobjednika.

Pobjednici u tri discipline najbolji skijaš, najbolji snowboarder i najbolji kostim osvajaju nagradu - vikend za dvoje u Hotelu Termag, plus ski pass.

Za sudjelovanje u utrci potrebno je da pošaljete e-mail [email protected] sa popunjenim sljedećim podacima. Ime, prezime, godina rođenja i disciplina (ski ili snowboard).

Više informacija možete dobiti na broj: +387 62 344 782.

 

Kopirati
Drag cursor here to close