Red Bull King of the Rock

Sudjelujte na košarkaškom turniru koji se održava u San Francisku

Sport / Košarka | 14. 08. 2012. u 08:33 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Traži se najbolji košarkaš koji će BiH predstavljati na svjetskom jedan-na-jedan košarkaškom turniru koji se održava u San Francisku (SAD).

Talentirani košarkaši se mogu prijaviti na kvalifikacijske turnire koji se održavaju u 4 grada, a bh. finale nakon koga će biti poznat putnik u SAD, održava se 26.8.2012. godine u Sarajevu.

Dugih 29 godina, više od 1 500 zatvorenika sanjalo je isključivo o bijegu sa Alkatraza. U 2012. godini tisuće ljudi će dati sve od sebe da dospiju na isti taj otok, a svi sa istim ciljem: da osvoje 20 000 US dolara i titulu Red Bull King of the Rock.

Red Bull King of the Rock, jedan na jedan ulično natjecanje u košarci, je prvo službeno sportsko natjecanje ikada održano u legendarnom zatvorskom dvorištu na Alcatrazu (poznatom i kao “The Rock”: “Stijena”).

Prvi put je ovaj turnir organiziran 2010. godine, sa natjecateljima iz SAD, da bi već naredne godine postao internacionalan, okupivši 64 vrhunska igrača iz cijelog svijeta.

Ove godine turnir je još internacionalniji i dovodi novu grupu od 64 natjecatelja iz 25 zemalja. Jedan na jedan ulično natjecanje u košarci se odvija po nokaut sustavu.

Kopirati
Drag cursor here to close