Odbijen prijedlog

Sudar Srbije i Albanije ipak s gostujućim navijačima

Sport / Nogomet | 02. 10. 2014. u 15:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni savez Srbije (FSS) priopćio je danas da je nogometni savez Albanije odbio prijedlog da se utakmice te dvije zemlje u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine odigraju bez prisustva gostujućih navijača.

Odlukom o dovođenju navijača u Beograd na utakmicu Srbija - Albanija, nogometni savez Albanije preuzima i kompletnu odgovornost za ponašanje svojih navijača, priopćio je FSS.

"FSS želi pokazati dobru volju i spremnost u cilju najbolje moguće organizacije predstojeće utakmice. Naša organizacija će osigurati predviđeni kontingent ulaznica i stavit će ga na raspolaganje navijačima Albanije. Samim tim, istovjetan princip važit će i prilikom gostovanja reprezentacije Srbije u Albaniji, 8. listopada 2015. godine", navodi se internetskim stranicama FSS-a.

Čelnici FSS-a uvjereni su da će predstojeća utakmica protiv Albanije proteći na najbolji mogući način.

"Gostima iz Albanije želimo dobrodošlicu u našu zemlju i apeliramo na sve navijače Srbije da sportskim navijanjem, u duhu fair-playa, još jednom predstavimo u najljepšem svjetlu i zajednički pomognemo reprezentativcima na putu ostvarenja značajne pobjede", poručili su srbijanskog Saveza.

Nogometaši Srbije dočekuju reprezentaciju Albanije 14. listopada na stadionu Partizana, dok je utakmica u Tirani na programu 8. listopada sljedeće godine, podsjeća Tanjug.

Kopirati
Drag cursor here to close