Uspješan niz

Stolni tenis: Mostarac Šimunović državni prvak

Sport / Flash | 09. 06. 2014. u 07:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marko Šimunović, član Stolnoteniskog kluba Mostar, postao je državni prvak na državnom prvenstvu BiH za sub kadete i sub kadetkinje u organizaciji stolnoteniskog kluba Novi Grad Sarajevo.

Nakon odigrane grupne faze gdje je Šimunović bez izgubljenog seta svladao svoja tri protivnika(Zijadić,Dupčić i Dadić) u 1/16 finala je pobijedio Amara Dadića 3:0 ,u 1/8 finala Emana Egrlića 1/4 finalu rezultatom 3:0 bolji je bio od Besima Bosankića da bi u 1/2 finalu nakon gubitka od 2:0 u setovima uspio preokrenuti susret u svoju korist i svladati s tijesnih 3:2 Hamzu Kamenjaša.

Ništa manje nije bilo ni zanimljivo finale s Bakirom Husremovićem gdje se Šimunović opet vraćao i spasio jednu meč loptu,ali je na kraju uspio i osvojio 1. mjesto i postao državni prvak.

Ovo je ujedno i četvrti turnir za redom što ga osvaja ova mlada nada i uvjerljivo je završio sezonu bez poraza na 1. mjestu rang liste najboljih sub kadeta BiH.

Osim Šimunovića za STK Mostar odličan turnir odigrali su i klupske kolege inače državni ekipni prvaci BiH Jurica Stjepanović (5:1 skor), Hrvoje Šajin (5:1) i Tino Vučić kojemu je ovo bio prvi službeni nastup sa skorom od 1:2.

Vrijedi istaknuti odličnu organizaciju domaćina i da je na turniru nastupilo 90 dječaka i djevojčica iz dvadesetak klubova BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close