Stolni tenis

STK Mostar proslavio jesensku titulu

Sport / Flash | 22. 12. 2014. u 16:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stolnotenisači STK Mostara postali su jesenski prvaci BiH sa maksimalnim skorom bez izgubljenog meča u prvom dijelu prvenstva u kojem se natječe deset klubova.

Zadnja prepreka su im bili igrači STK Aladža iz Sarajeva gdje su slavili rezultatom 4:1.Prvi dio prvenstva odrađen je po zacrtanom planu ali oprez i dalje postoji jer se prvak odlučuje u doigravanju, priopćeno je iz kluba.

Prve četiri ekipe na kraju prvenstva plasirat će se u play-off a titulu prvaka kao i pobjednika kupa BiH brane upravo stolnotenisači STK Mostar. Najzaslužniji za ovaj uspjeh su igrači - Ivan Bobaš ,Adnan Šehić, Dragutin Šurbek i Marko Vučijak pod vodstvom trenera Danijela Berezovskog.

'Ove lijepe uspjehe i donesene četiri titule u Mostar prati vrijedna uprava kluba bez kojih ove lijepe sportske priče ne bi ni bilo na čelu sa predsjednikom kluba Draganom Palametom, potpredsjednikom kluba Mirom Miljkom, sportskim direktorom kluba Ivanom Sušcom, tajnikom kluba Vedranom Šimunovićem ostalim članovima uprave i prijateljima kluba kojim se ovom prilikom posebno zahvaljujemo', priopćili su iz STK Mostar

Proslavu titule jesenskog prvaka ekipa je upriličila u Studentskom centru Mostar gdje ih je ugostio ravnatelj Dragan Mikulić, koji svesrdno pomaže klubu.

Kopirati
Drag cursor here to close