Junak zadnjeg derbija

Stevo Nikolić: Ovaj put ćemo dobiti Široki bez drame

Sport / Nogomet | 20. 11. 2014. u 14:04 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zadnji derbi Zrinjskog i Širokog Brijega je ipak obilježio Stevo Nikolić, koji je u nekoliko minuta postigao dva pogotka i 0:2 pretvorio u 2:2, nakon čega je Crnov iz jedanaesterca zaključio jedan od najvećih preokreta u povijesti Premier lige.

“Vjerujem da ovog puta nećemo svjedočiti takvom trileru, jer mislim da ćemo ranije riješiti pitanje pobjednika”, kaže za Dnevni list Nikolić, koji je Širokom Brijegu golove zabijao i u dresovima Modriče i Borca.

“Svi mi u klubu maksimalno respektiramo Široki Brijeg i činjenicu da će naš sljedeći protivnik u derbi ući kao lider, ali isto tako svi vjerujemo u pobjedu, što je i logično. Atmosfera u momčadi je sjajna, a iako je kalendar čudan zbog ove dvotjedne stanke uoči posljednjeg kola, ipak smatram da nam je ova stanka dobro došla”, nastavlja Nikolić.

Iako će s druge strane biti vodeća momčad prvenstva, Nikolić bez susprezanja govori kako Plemići imaju imperativ pobjede.

“Pobjeda nam mora biti imperativ. Igramo na domaćem travnjaku i ne smijemo dopustiti Širokom da se odvoji”.

Iako je Branko Karačić izjavio kako je Nikolić zaslužio poziv u reprezentaciju, prvi strijelac Premier lige iskreno priznaje kako poziv nije niti očekivao, čak niti u situaciji kada je Safet Sušić ostao bez obojice svojih napadača za Izrael.

“Statistika mi ide u prilog, ali iskreno, lagao bih kada bih rekao kako sam očekivao poziv. Jednostavno, bilo je jasno kako sada već bivši izbornik ne prati previše napadače iz Premier lige, što mi je zapravo i razumljivo kada je imao sjajne napadače kao što su Edin Džeko i Vedad Ibišević. U Izraelu je ostao bez obojice, nakon čega je preuzeo veliku odgovornost na sebe odlučivši krenuti bez pravog napadača. Meni je iskreno žao što je sve završilo kako je završilo, ali opet ponavljam, o pozivu nisam niti razmišljao. Iskreno, meni je od Olimpica u glavi samo Široki Brijeg”, zaključio je Nikolić, prenosi Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close