Europska liga

St. Patrick's danas dolazi u Široki Brijeg

Sport / Nogomet | 17. 07. 2012. u 08:20 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

St. Patrick's na gostovanje u Široki Brijeg dolazi s dva poraza u nizu. U 16. prvenstvenom kolu tim iz predgrađa Dublina kod kuće je poražen 0:2, bolja je od njega bila momčad koja je Svece sada zbacila na treće mjesto na ljestvici, Drogheda United.

U 10. minuti pogriješio je vratar Barry Murphy, a poklon je iskoristio veznjak gostiju Gavin Brennan. Očito nezadovoljan njegovom izvedbom, trener St. Patrick'sa Liam Buckley na poluvremenu je s gola povukao Murphyja i među vratnice postavio Brendana Clarka, a zbog ozljede braniča Stephena Flynna bio je prinuđen odmah napraviti i drugu izmjenu.

To Svecima nije pomoglo, a nije ni podatak da su od 48. minute igrali s igračem više, pa su u 76. minuti primili i drugi gol - nisu se najbolje snašli nakon slobodnjaka gostiju i gužve u šesnaestercu.

- Ne želim sada izvlačiti isprike, jer prvo i najvažnije je da ste iskreni sa samim sobom, rekao je trener Buckley u izjavi za Irish Independent i dodao: Igrači koji dobiju priliku jednostavno moraju znati što se od njih traži. Ovog nas puta nije išlo. Ali možda je ovo bio i udarac koji smo trebali da bismo se probudili.

Irski mediji izvješćuju da je St. Patrick's igrao pod očitim utjecajem iscrpljujuće utakmice 1. pretkola Europske lige i poraza 1:2 kod islandskog IBV-a, koji je s obzirom na domaću pobjedu iz prvog duela ipak bio dovoljan za duel sa Širokobriježanima.

Susret na Richmond Parku pratio je 1391 gledatelj. Inače, ekspedicija St. Patrick'sa sinoć je trebala sletjeti u Dubrovnik.a sinoć je trebala sletjeti u Dubrovnik.

Kopirati
Drag cursor here to close