Rekordan broj sudionika

Srđan Samardžić pobjednik Šujičkog polumaratona

Sport / Flash | 08. 08. 2016. u 06:39 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srđan Samardžić iz AK Banja Luka prvi je stigao na cilj na 10. šujičkom polumaratonu koji se tijekom vikenda održao na relaciji Kupres –Šujica u dužini od 21,1 kilometar.

On je nakon 1 sat, 7 minuta i 55 sekundi prvi prešao ciljnu crtu. Drugo mjesto osvojio je Karlo Sušilović AK Svetice Zagreb (RH), dok je treće pripalo Aliji Imamoviću iz AK Novi Grad.

Od natjecateljica prvo je mjesto osvojila Danijela Kuna iz AK Puls (BiH) s rezultatom od 1 sat, 20 minuta i 47 sekundi, druga je Jelena Kosić iz AK Banja Luka, a treća Helena Gledja - AK Maksimir (RH).

Polumaraton je ove godine imao rekordan broj natjecatelja od kojih su 162 vrhunska atletičara te 26 atletičarki iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Austrije.

Na kraju su predana priznanja svim maratoncima, a posebno priznanje i nagrade od sponzora dobili su prvoplasirani iz muške i ženske konkurencije, dok su svi sudionici koji su završili utrku dobili medalju za finiš, uz prigodnu majicu sa znakom polumaratona.

Deseto izdanje Šujičkog polumaratona održano je u organizaciji Sportskog društva „Šujica šport“ uz potporu Vlade Hercegbosanske županije, općina Tomislavgrad i Kupres, te Turističke zajednice HBŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close