Hrvatska - Srbija

Srbijanski MUP istražuje gdje su nestale ulaznice

Sport / Flash | 03. 03. 2015. u 18:04 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizatori Davis cup susreta između Srbije i Hrvatske u Kraljevu, tiskali su 3228 kompleta karata, od čega se 107 kompleta našlo u slobodnoj prodaji, dok bi još 190 kompleta trebalo biti pušteno u prodaju na dan meča, izjavio je danas srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je rekao da je policija intenzivno radila prethodnog dana i noći i obavila razgovore s ljudima iz Teniskog saveza Srbije, Međunarodne teniske federacije, grada Kraljeva i drugima, u vezi s prodajom ulaznica za susret Srbije i Hrvatske u Kraljevu, navodi Tanjug.

Zbog mogućih malverzacija s ulaznicama za spomenut susret podigla se velika prašina u Srbiji, i to nakon što su karte rasprodane za svega 13 minuta. Nezadovoljstvo tom činjenicom po dolasku u Beograd iznio je i prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

Kako je rečeno na konferenciji srbijanskog ministra unutarnjih poslova, od ukupno 3228 kompleta karata Teniski savez Srbije bio je obvezan 800 kompleta dati Međunarodnoj teniskoj federaciji i Teniskom savezu Hrvatske.

Od preostalog broja, 2131 kompleta ulaznica dobile su pravne i fizičke osobe, 107 kompleta našlo se u prodaji, dok će se još 190 kompleta naći u prodaju na dan meča.

Meč prvog kola Svjetske skupine Davis cupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close