Želja Orlova

Srbi žele Červara za izbornika: "Sa mnom bi se Srbija borila za zlato!"

Sport / Flash | 31. 07. 2014. u 10:10 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Srbiji je puno prašine podignula izjava prvog čovjeka tamošnjeg Rukometnog saveza Velimira Marjanovića kako bi na klupi Orlova volio vidjeti hrvatskog stručnjaka Lina Červara.

On je rekao još kako ima toliko povjerenja u iskusnog trenera da bi mu bez razmišljanja povjerio brigu i oko kluba i oko državnog tima, ne krijući da je veliki prijatelj sa Červarom.

Trofejni hrvatski trener za Sportski žurnal nije puno pričao na ovu temu, potvrdio je prijateljstvo sa Marjanovićem i dodao:

“Srbija zaista ima sjajnu momčad, fenomenalne igrače, ali ne znam koliko je moguće da budem njihov trener zbog drugih stvari. Kad to kažem ne mislim na odnos Srbija i Hrvatske, jer ja ne mrzim nikoga. Dolazim iz Istre i nemam taj problem. Mene zanimaju samo rad i uspjesi”, kazao je bivši hrvatski izbornik i trener Metalurga za Žurnal te dodao:

“Srbija ima ekipu da se na svakom natjecanju bori za medalju i nikad mi nije jasno kad vidim da ih nema, kako je to moguće. Kad bih jedan dan postao izbornik Srbije ona bi se sigurno borila za zlato, jer ja na drugi način ne znam da funkcioniram”, zaključio je Červar.

Kopirati
Drag cursor here to close