neviđene mjere

Srbi će u Albaniji biti bolje čuvani od Busha ili Pape

Sport / Nogomet | 30. 07. 2015. u 13:33 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjere sigurnosti za predstojeći duel nogometnih reprezentacija Albanije i Srbije u Elbasanu bit će najveće u povijesti te države, jače čak nego prilikom prethodnih "rizičnih posjeta" američkog predsjednika Georgea Busha, Aleksandra Vučića i pape, prenosi Tanjug.

Kako se navodi, albanski premijer Edi Rama želi da se pošalje najljepša moguća slika u svijet pa je svojim najbližim suradnicima, kao i predsjedniku Saveza Armandu Duki dao je taj zadatak na posebnom sastanku prije dva dana.

Prema ranijem dogovoru dva Saveza na utakmici u Elbasanu neće biti gostujućih navijača, a lokalni list navodi da će se ići tako daleko da nekoliko dana uoči utakmice Srbima uopće neće biti dozvoljen ulazak u Albaniju. Očigledno, da bi se izbjeglo nešto slično skandalu s dronom tijekom prve utakmice u Beogradu.

Bit će provedena i posebna procedura za kupovinu karata i ulazak na stadion "Elbasan arena", čiji je kapacitet 12.800 mjesta. Albanski navijači karte će moći kupiti samo uz osobne iskaznice ili putovnice, čime će se spriječiti ulazak osoba koje imaju policijski dosje.

Utakmica između Albanije i Srbije igra se 8. listopada.

Kopirati
Drag cursor here to close