u iščekivanju kazne

Spahić: Neka me kazne, samo sam branio brata!

Sport / Nogomet | 10. 04. 2015. u 12:06 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon incidenta na BayAreni u kojem je sudjelovao reprezentativac BiH i član Bayera Emir Spahić, službenim priopćenjem oglasio se i njemački klub.

"Policija je dostavila izvještaj tužitelju u Kölnu te je istraga u ovom slučaju otvorena. Bayer 04 će podržati sve napore s ciljem temeljite istrage i prikazivanja činjenica. Kada nam rezultati istrage budu dostupni, Klub će razmatrati interne sankcije. Emir Spahić će se osobno ispričati svim sudionicima u ime grupe", stoji na službenoj stranici Bayera.

"Samo sam branio brata! Kunem se Bogom. Briga me za kaznu, mogu mi raskinuti ugovor, briga me! Redari su uvrijedili i mene i našu obitelj, a ja ću uvijek braniti brata i obitelj, dok god sam živ!", napisao je Spahić.

Pored svega što se dogodilo, Spahić će ionako na dužu pauzu, jer je nakon utakmice s Bayernom ustanovljeno puknuće ligamenata.

"Očekuje me četiri do šest tjedana pauze, tako da je za mene ova sezona završena", rekao je Spahić za Goal.com, objasnivši kako je ozlijedio isti zglob kao i na utakmici protiv Austrije u Beču.

"Igrao sam možda najbolju sezonu u karijeri. Osjećao sam se vrhunski, a ekipa je izgledala dobro. Ozlijedio sam se u najgorem mogućem trenutku, s obzirom na to da se borimo za treće mjesto u Bundesligi, koje vodi u Ligu prvaka, a u lipnju je i utakmica protiv Izraela. Ne smijem sa sigurnošću tvrditi hoću li se uspjeti oporaviti do tada", dodaje Spahić

Kopirati
Drag cursor here to close