Slovenci ujedaju: Zrinjski u Maribor autobusom... kao i prije tri godine
Liga prvaka
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 21:12
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Slovenci ujedaju: Zrinjski u Maribor autobusom... kao i prije tri godine
0

“Koliko su udaljeni Maribor i Mostar? Ovisi o izboru transporta...”

Nama je put autobusom od Mostara do Maribora nešto sasvim normalno, Slovencima baš i nije - a govorimo o nogometnom gostovanju.

Naime, ekspedicija Zrinjskog na uzvrat 2. pretkola Lige prvaka s Mariborom otputovala je autobusom, a dug put pokušat će poništiti činjenicom da su krenuli dva dana prije utakmice.

Slovenci se ipak čude, ili likuju...

“Koliko su udaljeni Maribor i Mostar? Ovisi o izboru transporta. Nogometašima Maribora trebao je školski sat da pevale tu udaljenost. Nogometašima Zrinjskog trebat će puno više”, piše Vecer.com.

“Plemići si nisu priuštili avion, oni su na put, kao i prije tri godine, krenuli autobusom”, dodaje slovenski portal, očito uvjeren u prolaz Maribora koji je u prvoj utakmici slavio 2:1.

A prije tri godine Maribor je u Ljudskom vrtu srušio Zrinjski 2:0 i tako nakon 0:0 u Mostaru prošao dalje.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.