Zrinjski

Slišković: Ponoviti pristup iz prošlog obračuna s Krupom

Sport / Nogomet | 28. 04. 2017. u 09:13 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski ovog vikenda gostuje u Krupi, gdje trener Blaž Slišković želi samo jedno - nova tri boda.

“Kao i pred svaku drugu utakmicu, naš plan je pobjeda. Respektiramo protivnika, ali mislim da su tri boda naša jedina opcija. Tako ćemo priptremiti i igru i ekipu”, rekao je.

Kadar nije u idealnom stanju.

“Jamak se oporavio, tu imamo više kombinacija u veznom redu. Peko neće moći nastupiti, Stojkić je također van stroja, ali svejedno vjerujem da ćemo se iz Krupe vratiti zadovoljni.”

Pritisak borbe za naslov, a Zrinjski je pet kola prije kraja bod iza vodećeg Željezničara, posebno ga ne opterećuje.

“Pritisak je meni osobno od trenutka kada sam preuzeo Zrinjski. Do sada to ide realtivno po planu. Naravno da nismo zadovoljni bodovnim kontom, da smo mogli i zaslužili više, ali idemo dalje, utakmicu po utakmicu.”

Borbu za naslov i dalje doživljava kao troboj.

“Nisam bio opterećen time hoće li Željezničar proći u finale Kupa, mada sam osobno zadovoljan što je to napravio Široki. Možda bi dvije utakmice više za Željezničar nama više odgovarale, ali na Grbavicu idemo dobiti utakmicu. U ovom trenutku smo kvalitetniji, idemo tamo dobiti i riješiti prvenstvo. Sarajevo se može vratiti u utrku, jer nije isto osvojiti prvenstvo i Kup.”

Poseban naglasak bačen je na umjetni teren u Krupi.

“Prvi puta se susrećem sa takvom podlogom, imam informacije da je teren neugodan za igru. Domaćin je u određenoj prednosti, ali imamo i mi takav pomoćni teren..., kojeg doduše nismo koristili u pripremi. Ali kako njima, tako i nama. Bitno je ući kako treba u utakmicu i ponoviti pristup iz prošle utakmice s Krupom, kada smo dobili 4:0.”

“Povest ću računa o tome koji se igrači mogu bolje prilagoditi umjetnoj podlozi, s tim da tu neće biti značajnih promjena u odnosu na utakmicu sa Slobodom. Sigurno je da ćemo morati napraviti rokadu u zadnjoj liniji, gdje nećemo imati Kataneca, a vjerojatno će startati Graovac i Jakovljević”, zaključio je Slišković.

Utakmica Krupa - Zrinjski igra se u subotu od 17 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close