FourFourTwo.com

Slaven Bilić izabran među 25 najboljih nogometnih trenera ove godine

Sport / Nogomet | 27. 07. 2016. u 12:52 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski izbornik i aktualni trener engleskog prvoligaša West Hama Slaven Bilić našao se među 25 najboljih nogometnih trenera ove godine u izboru sportskog portala FourFourTwo.com.

Bilić je zauzeo 21. mjesto a iza njega su ostali trener Arsenala Arsene Wenger i trener Paris Saint Germaina Laurent Blanc. Bilić je osim vođenja hrvatske reprezentacije i West Hama, s kojim je prošlu sezonu završio na sedmom mjestu, trenirao i turski Bešiktaš.

S West Hamom je Bilić ostvario pobjede nad Arsenalom, Liverpoolom, Manchester Cityjem i Chelseom, a FourFourTwo.com ocjenjuje kako se njegova odluka da se u klub za 10,7 milijuna funti iz Marseilla dovede Dimitri Payet pokazala "potezom stoljeća".

Pod njegovom palicom "West Ham je postao uzbudljiva napadačka snaga za kojom su njegovi navijači žudjeli", ocjenjuje FourFourTwo.com, dodajući kako je klub ove sezone također prvi put ostvario izravan plasman u neko europsko natjecanje, točnije u Europsku ligu nakon što je prvenstvo završio na sedmom mjestu.

Kopirati
Drag cursor here to close