Izviđač dočekuje Zagreb

Skauti složni: Ne obećavamo, ali vjerujemo u pobjedu

Sport / Rukomet | 26. 09. 2016. u 12:13 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izviđač je u SAHA ligu ušao bez velikih ambicija, ali to nikako ne znači da u Ljubuškom ne uživaju u duelima sa realno snažnijim rivalima. 

Izviđač je redom poražen od Meškov Bresta, Celja i Nexea, ali je ta jedna utakmica u Ljubuškom, protiv Slovenaca, dokazala da se rukomet vratio u Zapadnu Hercegovinu. 

Usprkos tijesnom porazu od Celja, atmosfera je u ljubuškoj sportskoj dvorani bila je sjajna, a nema sumnje da će sutra protiv Zagreba to biti i izraženije. 

Jasno, Ljubušaci su realni u očekivanjima duela protiv momčadi za koju igraju Igor Vori, Tonči i Josip Valčić, Zlatko Horvat, Stipe Mandalinić... 

”Suludo je reći da ćemo se probati vaditi protiv Zagreba da osvojimo prve bodove, ali mislim da imamo nekih šansi, da ćemo se potruditi, pokušati sve napraviti uz jedan domaći ambijent, dosta publike da pokušamo pobijediti Zagreb”, najavio je trener Zdenko Grbavac.

“Mislim da trebamo iskoristiti situaciju što su oni igrali utakmicu u Celju gdje su malo nesretno izgubili te mislim da će biti malo ranjeni i tu vidimo svoju šansu. Ipak je velik put do Ljubuškog tako da nam i to ide u prilog”, dodao je Grbavac. 

Josip Šarac također vjeruje...

”Ne možemo se puno nadati, ali ipak vjerujem u pobjedu jer Zagreb dolazi stvarno ranjen, igrali su tešku utakmicu, a Celje im je nanijelo bolan poraz. Vjerujem da imamo naše šanse pred punom dvoranom, ova mlada ekipa može puno toga napraviti. Budemo li se borili kao protiv Celja, rezultat neće ostati. Dat ćemo sve od sebe pa ćemo vidjeti što će biti”, izjavio je jedan od najboljih pojedinaca Skauta. 

”Zagreb je imao utakmicu prije dva dana, izgubili su – nisu imali sreće, doći će sigurno ranjeni, pokušat ćemo i trudit ćemo se”, dodao je Matej Hrstić.

“Pogledali smo snimke i probat ćemo iskoristiti njihove mane. Mi ćemo se sigurno boriti, a uz publiku koja će nas nositi probat ćemo doći do pobjede”, zaključio je Hrstić.  

Utakmica Ljubuški - Zagreb igra se u utorak u 17.00 sati uz izravan prijenos na ArenaSport 2. Cijena ulaznice iznosi 5 maraka. 

Kopirati
Drag cursor here to close