Svaka čast

Širokobriježanima na osvojenom Kupu čestitao i Nevenko Herceg

Sport / Nogomet | 18. 05. 2017. u 13:48 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, uputio je čestitku NK Široki Brijeg na osvajanju Kupa Bosne i Hercegovine. 

U čestitci ovog velikog zaljubljenika u nogomet stoji: 

“Igračima, trenerima, upravi i navijačima NK Široki Brijeg, u osobno i u ime Vlade Hercegovačko – neretvanske županije, od srca čestitam osvajanje nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine!

Pobjedom koju ste sinoć ostvarili, nizu velikih uspjeha koje je kroz svoju povijest ostvario NK Široki Brijeg, pridodali ste i treći naslov osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, te još jednom potvrdili kako se samo predanim radom, požrtvovnošću i golemim entuzijazmom mogu postići vrhunski rezultati.

Uz želju da i u europskim natjecanjima, koja su pred vama dostojanstveno i s velikim uspjehom predstavljate svoj grad, Županiju i Bosnu i Hercegovinu, srdačno Vas pozdravljam.”

Čovićeva čestitka NK Široki Brijeg za osvojeno finale Kupa BiH

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović uputio je čestitku predsjedniku Upravnog odbora NK Široki Brijeg Miri Kraljeviću za osvojeno finale Kupa BiH, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.

Čović je uputio čestitku momčadi NK Široki Brijeg, njihovim trenerima, stručnom stožeru i vodstvu toga kluba.

"Čast mi je i zadovoljstvo, kao hrvatskom članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime, uputiti cijeloj momčadi, trenerima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i svim odanim navijačima NK Široki Brijeg najiskrenije čestitke zbog velike pobjede i osvajanja finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Pokazali ste pravo sportsko umijeće, opravdali zasluženu ulogu favorita i dokazali kako se entuzijazmom, radom, trudom i zalaganjem na terenu, uz nesebičnu ljubav prema nogometu i zavičaju, fer i korektnu igru, mogu postići zadivljujući rezultati. Uvjeren sam da ćete ovu uspješnu sezonu nastaviti i europskim nastupima", stoji u Čovićevoj čestitki.

HŠK Zrinjski Mostar čestitao Širokobriježanima

Kopirati
Drag cursor here to close