odredište: Antalya

Širokobriježani otputovali na pripreme u Turskoj

Sport / Nogomet | 09. 02. 2016. u 11:43 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega otputovali su u utorak na desetodnevne pripreme u Antalyju (Turska).
Tamo će imati i tri provjere - 11. veljače protiv Šahtara iz Karagandija, tri dana kasnije protiv Odensea, a 17. veljače protiv Wisle Plock.

Trener Slaven Musa očekuje u Turskoj finalizaciju posla u nastojanjima da momčad potpuno spremna i uigrana dočeka početak proljetnog dijela sezone i derbije sa Željezničarem i Zrinjskim.

''Šahtar, Odense i Wisla kvalitetni su protivnici, bit će to ozbiljne i korisne provjere, kao što je to bila i ona s Rijekom, kojoj smo odlično parirali. Možda je, u neku ruku, i dobro što nismo pobijedili renomiranog protivnika na Rujevici, jer bi onda bilo teško igrače 'spustiti na zemlju'. U Antalyji nas očekuju idealni uvjeti za rad, svakako da ćemo to iskoristiti kako bismo otklonili uočene nedostatke i u potpunosti uigrali momčad po svim linijama“, kazao je pred polazak na desetodnevne pripreme šef stručnog stožera Širokog Brijega, prenosi službena stranica Širokog Brijega.

U Antalyju su otputovali: Luka Bilobrk, Dino Ćorić, Jure Ivanković, Danijel Kožul, Wagner, Dino Kresinger, Davor Landeka, Antonio Soldo, Josip Barišić, Josip Ćorluka, Zvonimir Kožulj, Matej Karačić, Ivan Buhač, Slavko Brekalo, Boris Pandža, Slavko Bralić, Ivan Baraban, Luka Menalo, Stipo Marković, Ivan Sesar, Mate Pehar, Ivan Crnov, Ivan Krstanović, Ajayi Goodness, Jozo Špikić, Nikola Marić, Slaven Musa, Mario Bazina, Damir Crnjac, Dragan Mijatović, Zoran Bilać i Dalibor Šilić.
Kopirati
Drag cursor here to close