suludo

Široki za nastup u kvalifikacijama treba platiti 150.000 eura!

Sport / Košarka | 27. 07. 2015. u 15:10 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Viceprvak BiH Široki dobio je priliku zaigrati u ABA ligi, ali uz nekoliko uvjeta. Jedan od uvjeta je da se HKK Široki plasira u regionalnu ligu kroz kvalifikacijski turnir koji će se ove godine prvi put organizirati, a drugi je da plati kotizaciju za taj turnir!

Naime, ABA liga je poslala košarkaškim savezima BiH, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske dopis u kom se obavještavaju klubovi koji će nastupiti moraju uplatiti 150.000 eura. Onima koji se ne plasiraju u ABA ligu vratit će se taj iznos, a klubu koji izbori plasman to će se zaračunati kao trošak pozivnice.

Tko moe platiti pozivnicu od 150.000 ura?iroki, Zagreb, Sutjetska i Kumanovo su trenutni kandidati u borbi za jedno mjesto.

Posted by HKK Široki on Monday, 27 July 2015

Iz BiH bi kao viceprvak trebao nastupiti Široki, no pitanje je hoće li klub s Pecare to učiniti, jer prije nekoliko godina jedva je skupio novac da plati pozivnicu koja je tada koštala i manje.

Iz ovog kluba još nema službene objave hoće li nastupiti na turniru, a pored Širokog tamo bi se trebali naći Zagreb, Kumanovo i Sutjeska iz Nikšića.

Turnir bi se trebao održati od 22. do 25. rujna, a domaćin će se odrediti naknadno.

Kopirati
Drag cursor here to close