Slamka spasa

Široki sutra ne smije izgubiti od mađarskog Szolnoka

Sport / Košarka | 17. 01. 2014. u 15:31 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Primorka i mađarski Szolnoki Olaj odigrat će sutra derbi začelja regionalne ABA lige u dvorani Pecara s početkom u 19 sati. Tim povodom danas je u klupskim prostorijama održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili trener Jakša Vulić, ponajbolji igrač Širokog Johnathon Jones te novopridošli centar Drago Pašalić.

''Nemamo pravo na ništa drugo osim odnijeti pobjedu u ovoj za nas vrlo važnoj utakmici. Szolnoki je puno kvalitetnija ekipa od njihovog trenutnog mjesta na ljestvici ABA lige. Evidentno je da imaju problema u momčadi što je naša šansa koju moramo iskoristiti,'' rekao je trener Jakša Vulić.

''Puno očekujemo od naša zadnja dva pojačanja, Jahmara Younga i centra Drage Pašalića,'' nadovezao se Vulić.

''Dobro sam se uklopio u momčad, igrači su me super prihvatili, a ja sam uvjeren da Široki mora dobiti sutra ovu utakmicu kako bi se napokon maknuli s posljednjeg mjesta ABA lige,'' izjavio je, između ostaloga, Drago Pašalić

Ponajbolji igrač kluba s Pecare, Johnathon Jones dodao je da Široki mora odigrati super agresivnu obranu kakvu momčad sigurno može odigrati uz brzu transformaciju u napadu te smatra da je to ključ pobjede nad Mađarima. 

Kopirati
Drag cursor here to close