Kriza

Široki nastavio s lošim igrama: Poraz protiv Olimpica

Sport / Nogomet | 01. 10. 2016. u 15:08 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega poraženi su u 11. kolu Premijer lige BiH na Otoci od Olimpica s 3:1. Olimpicu je to bila tek druga ovosezonska pobjeda, dok je Široki upisao četvrti poraz.

Domaći su poveli u 39. minuti iz kontranapada kada je Armin Mahović, na odlično proigravanje Karića, pogodio kroz noge vrataru Antoniju Soldi te se s rezultatom 1:0 otišlo na odmor. Adnan Osmanović u 56. minuti udvostručio je vodstvo ''Vukova'' kada je glavom u mrežu pospremio odbijanac od grede.

U 70. minuti ''Plavo-bijeli'' su uspjeli smanjiti rezultat. Stjepan Lončar je ubacio loptu s desne strane, a rezervrni igrač Luka Menalo ostao je nečuvan te je glavom pogodio mrežu Dejana Bandovića. No, Široki Brijeg do kraja susreta nije uspio doći do boda, čak je u završnici primio i treći pogodak. U 89. minuti također rezervni igrač Alem Plakalo postiže pogodak za konačnih 3:1.

Olimpic se tako pokazao kao najneugodniji protivnik Širokog u Premijer ligi BiH s obzirom da je Široki samo jednom uspio slaviti na Otoci.

Široki Brijeg se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi, nakon 11 kola ima svega 13 bodova, a posljednju prvenstvenu pobjedu upisao je 11. rujna na Pecari protiv Metalleghea. Također, Široki Brijeg ima jednu od najlošijih obrana u ligi, a samo u jednoj utakmici momčad s Pecare nije primila pogodak. Nakon 11 kola gol razlika glasi 16 postignutih i 18 primljenih pogodaka.

Slijedi reprezentativna stanka, a nakon nje Široki Brijeg će odigrati još dvije gostujuće utakmice - protiv Viteza i Slobode.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close