Kup BiH

Široki na Grbavici bez Wagnera i Zakarića?

Sport / Nogomet | 21. 10. 2014. u 12:00 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega i Željezničara sutra će na stadionu Grbavica igrati uzvratni susret osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Širokobriježani brane prednost od 2:0 iz prvog susreta. Ekipa Širokog Brijega se nalazi u odličnoj formi što pokazuje i prvo mjesto u prvenstvu BiH, a trener Slaven Musa vjeruje da će utakmica protiv Željezničara biti još jedna dobra nogometna predstava.

'Atmosfera u ekipi je dobra nakon pobjede protiv Čelika. Maksimalno poštujemo Željezničar, ali očekujemo da ćemo se plasirati u četvrtfinale Kupa. Opuštanja neće biti, igrači će morati biti u potpunosti koncentrirani ako želimo sačuvati prednost iz prve utakmice', izjavio je Musa.

Trener Širokog je naglasio da će u sastavu Širokog biti određenih promjena, jer će tri dana nakon meča sa Željezničarom igrati još jedan težak susret protiv Olimpica.

'Neki igrači ne mogu igrati tri utakmice u sedam dana, zbog čega ću na Grbavicu izvesti nešto izmijenjen sastav. Wagner i Zakarić imaju problema s ozljedama i njihov nastup je upitan, a još nekoliko igrača ima problem s povredama i vjerojatno neće igrati', objasnio je Musa.

Kopirati
Drag cursor here to close