Prozivka

Široki krenuo s pripremama: Dvostruka kruna cilj na proljeće!

Sport / Nogomet | 07. 01. 2014. u 11:46 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Širokog Brijega Slaven Musa danas je prozvao igrače koje će povesti na pripreme za nastavak sezone. Široki je prvi od svih premierligaša krenuo s pripremama, jer 14. siječnja igra prvu prijateljsku utakmicu i to protiv Dinama.

Ta utakmica igrat će se 14. siječnja (17 sati) na stadionu Pecara. Kompletan prihod s ovog atraktivnog dvoboja namijenjen je u humanitarne svrhe, za potrebe udruge Fra Mladen Hrkać. Iste večeri u hotelu "Park" s početkom u 20 sati bit će održana i zajednička "Plava noć" Dinama i Širokog Brijega.

Prvi startamo, prvi ćemo, nadamo se, okončati i prvenstvenu utrku!”, optimistično je najavio trener Musa danas poslije prozivke.

Prvoj prozivci i treningu nazočili su: Ivan Barišić, Josip Barišić, Bilobrk, Buhač, Blaić, Ćorić, Damir Džidić, Ivica Džidić, Ivanković, Ješe, Kordić, Kožul, Landeka, Ljubić, Mirko Marić, Nikola Marić, Marković, Plazonić, Wagner, Špikić, Soldo, Zadro, Zakarić te dvojica juniora, Ante Petrović i Josip Ćorluka.

Ciljevi na proljeće su isti kao uoči sezone – osvojiti trofeje u Prvenstvu i Kupu. Do njega ćemo pokušati doći s istim kadrom kao jesenas, uz male izmjene”, dodao je Musa.

Dalibor Šilić je igračku karijeru završio, odnosno simbolično će je završiti na utakmici protiv Dinama, kada počinje njegova druga obaveza – sportskog direktora kluba.

Na početku priprema neće biti ni Wagnera, koji će zbog operacije meniska izostati prvih 20-ak dana priprema te će propustiti utakmicu protiv Dinama, ali će biti spreman za pripreme u Novigradu.

Do kraja tjedna stići će novi Brazilac, Hugo Alexandrino Souza koji bi trebao biti jedino pojačanje za nastavak sezone.

Osim susreta s Dinamom Široki je dogovorio još nekoliko provjera. Dogovorene su utakmice s Veležom (22. siječnja) i Neretvancem (29. siječnja) na terenima Kampa Musa-Karačić. Nakon toga odlazi se u Novigrad gdje će Široki Brijeg nastupiti na međunarodnom turniru.

Mostarski Branitelj će biti protivnik 15. veljače na Blatu, Željezničar četiri dana kasnije u Međugorju, a generalka je predviđena za 22. veljače protiv Veleža, ponovno na igralištu Kampa Musa-Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close