Crnov, Ajayi, Sesar...

Široki Brijeg službeno predstavio nova pojačanja

Sport / Nogomet | 31. 07. 2015. u 12:13 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U press centru Nogometnog kluba Široki Brijeg u petak je službeno predstavljeno pet novih igrača koji su na Pecaru stigli u ljetnom prijelaznom roku. Osim predstavljanja, trener Davor Mladina govorio je o nadolazećem nedjeljnom susretu (20.30 sati) protiv Viteza u sklopu 2. kola Premijer lige BiH.

”Protiv Viteza neće biti ništa manje zahtjevna utakmica nego protiv Travnika, naprotiv. No, dovoljno smo pametni i koncentrirani da osvojimo sva tri boda i ‘ovjerimo’ trijumf iz Travnika. Dakle, opet će se, prije svega, nas pitati kakav će biti rezultat” kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Davor Mladina najavljujući nedjeljni prvenstveni dvoboj s Vitezom.

Mladina se zahvalio Upravi na dovođenju ”igrača s imenom i prezimenom” pa sada”„širina i kvaliteta daju optimizam pred nastavak prvenstvene utrke u kojoj je glavni cilj Europa, a vjerujem da imamo moć i za više”.

Na pressici su i službeno predstavljeni igrači koji su došli u klub tijekom ljetnoga prijelaznog roka – Ivan Sesar, Slavko Bralić, Ivan Crnov, Ivan Baraban i Goodness Ohiremen Ajayi. Svi oni izrazili su zadovoljstvo dočekom na Pecari i izrazili nadu da će svojim igrama pridonijeti ostvarenju proklamiranih klupskih ciljeva.

”Imao sam problema u Moldaviji, doveden sam kao pojačanje, a ubrzo sam prebačen u Sheriff 2. U dogovoru sa svojim menadžerom zaključio sam da to nije rang za mene te sam odlučio napustiti klub. Drago mi je da sam u Širokom Brijegu i nadam se da ćemo uspjeti ostvariti zacrtane klupske ciljeve,” izjavio je Ivan Crnov.

”Široki Brijeg je dobar klub, uvjeti za treniranje i rad su veoma dobri, suigrači su me od prvog dana prihvatili kao da godinama zajedno igramo, svi su veoma prijateljski nastrojeni. Dat ću sve od sebe i nadam se da će klub igrati u Europi sljedeće sezone,” izjavio je na predstavljanju nigerijski napadač Goodness Ohiremen Ajayi.

Uz Šaravanju (Sloga Ljubuški) i Odaka (Neretvanac), na jednogodišnju posudbu će u ljubušku Slogu i Ante Pinjuh.

Inače, za utakmicu s Vitezom bit će otvorene južna i istočna tribina, uz cijenu ulaznice od 5 KM. Sjeverna će biti otvorena za domaći dvoboj četvrtog kola protiv Željezničara, a upravo danas okončavaju se radovi na krovnoj konstrukciji.

Za gledatelje će biti priređena i nagradna igra u kojoj će glavna nagrada biti nogometna lopta s logom NK Široki Brijeg. Izravan prijenos je na klupskoj televiziji NKŠBTV.

Kopirati
Drag cursor here to close