Sloboda želi pobjedu

Široki Brijeg očekuje neugodno gostovanje u Tuzli

Sport / Nogomet | 22. 08. 2014. u 12:17 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaše Širokog Brijega u subotu očekuje neugodno gostovanje protiv tuzlanske Slobode u 4. kolu Premijer lige BiH. 'Plavo-bijeli' dijele vrh ljestvice sa Sarajevom i Zrinjskom te imaju svi po sedam bodova, Sloboda je odmah iza sa šest bodova.

Povratnik u Premijer ligu BiH pokazao je da će ove sezone biti 'nagazna mina' mnogim momčadima te da se nisu u najelitniji rang vratili samo da bi očuvali status prvoligaša.

Sloboda je prije tri godine svladali Široki Brijeg 1:0 na Tušnju pogotkom Muamera Zoletića iz jedanaesterca u finišu, a tradicionalno Široki Brijeg uvijek je teško prolazio u Tuzli.

Glavni sudac susreta bit će Danijel Pajić iz Bijeljine, a pomoćnici Hrvoje Turudić iz Čitluka i Haris Brković iz Sarajeva.

''Široki je bez sumnje protivnik za respekt. Nama treba mirnoća i pametna igra, a Širokom Brijegu trebamo suziti prostor za igru. Nas mora krasiti zajedništvo, a naša publika, koji je naš igrač viška, ponovo će nam dati bezrezervnu podršku. Široki je jedna od najkvalitetnijih ekipa u BiH te ima kvalitetne pojedince, poput Wagnera i Zakarića, koji jednom potezom mogu riješiti utakmicu'', izjavio je na press konferenciji Denis Sadiković, trener Slobode. 

Utakmica je na rasporedu u subotu, 23. kolovoza s početkom u 17:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close