problemi

Široki Brijeg bez Wagnera kod zahuktalog Čelika?

Sport / Nogomet | 05. 05. 2015. u 10:19 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji strijelac i najbolji igrač Širokog Brijega, sjajni Brazilac Wagner, morao je napustiti igru protiv Travnika u 24. minuti zbog bolova u nozi.

”Osjetio sam peckanje u zadnjoj loži pa sam iz mjera predostrožnosti izišao iz igre, bit će sve dobro,” izjavio je Wagner za Bljesak.info.

'Wagner je osjetio bol u mišiću, pa nismo htjeli riskirati. Imamo sedam dana da to saniramo, ako uspijemo. Rezultat i igrač više dali su nam hrabrosti odmah ga zamijeniti', dodao je trener Širokog Brijega Blaž Slišković nakon pobjede njegove momčadi nad Travnikom (2:0) u nedjelju navečer.

Wagner je, stoga, pod velikim upitnikom za utakmicu protiv Čelika u subotu poslijepodne. Koliko je Wagner važan za igru Širokog Brijega dovoljno govori podatak da je 37-godišnji veteran u prvenstvu postigao golova (12) koliko tri sljedeća najbolja strijelca Širokog (Ivanković, Kožulj, Ćorluka) zajedno.

Široki Brijeg bez njega će imati težak posao protiv ekipe koja je u zadnje četiri utakmice ostvarila tri pobjede i uz to otkinula bod Sarajevu.

Uz to, Slišković u ovoj jako važnoj utakmici za svoju ekipu neće moći računati na kartonirane Davora Landeku i Zorana Plazonića.

Kopirati
Drag cursor here to close