Politika

SBB poziva Federaciju da pomogne Veležu

Sport / Nogomet | 04. 09. 2015. u 10:32 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradski odbor SBB-a Mostar oglasio se priopćenjem za javnost u kojem želi skrenuti pozornost na katastrofalno stanje u FK "Velež" .

"Davno je ovaj klub u srcima ljudi prestao biti samo Klub nego je bio i ostao 'nešto više', nešto sveto, dio bića i samog tkiva ovog grada", napominju u GO SBB-a.

GO SBB-a Mostar smatra da Velež nije jedini primjer nebrige vlasti, ali je definitivno jedan od najosjetljivijih, čime postaje očito da u gradskoj i županijskoj vlasti imamo ljude koji prije svega ne vole ovaj grad, ili ne znaju strategijski pristupiti razvoju grada i društva te da se na ovakav način želi kreirati neka nova realnost.

"GO SBB Mostar ne može i ne želi prihvatiti takvu realnost. Kada već nema sluha kod gradskih i županijskih vlasti za probleme FK "Velež", onda nam ostaje nada da će se netko iz Federalne razine vlasti udostojati pokušati pronaći rješenje za Rođene", ocjenjuju u SBB-u.

GO SBB Mostar će u budućem razdoblju kroz razgovor s Upravom FK "Velež" nastojati doprinijeti pronalasku rješenja za kontinuiran i nesmetan rad Kluba, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close