Joachim Adukor

Sarajevo dovelo reprezentativca Gane

Sport / Nogomet | 15. 08. 2017. u 15:46 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetčetverogodišnji nogometaš iz Gane, Joachim Adukor potpisao je u utorak dvogodišnji ugovor s FK Sarajevo.

Ovaj igrač, koji se podjednako dobro snalazi u veznom redu, te na poziciji braniča stigao je krajem prošlog tjedna u glavni grad Bosne i Hercegovine, te je obavio potrebne liječničke preglede i potpisao ugovor s ''Bordo momčadi''.

"Veoma sam sretan zbog dolaska u Sarajevo. Ovo je veliki klub i smatram da je ovo jako dobar korak za mene. Radujem se budućnosti u ovom klubu'', rekao je Adukor.

Adukor je već imao priliku odraditi jedan trening s ostatkom momčadi. ''Dojmovi s prvog treninga su jako dobri. Sarajevo ima jednu mladu i kvalitetnu momčad s puno talenata. Nadam se da ću napraviti svoj doprinos u uspješnim rezultatima kluba'', dodao je novi nogometaš Sarajeva.

U svojoj dosadašnjoj karijeri ovaj igrač, koji je visok 186 centimetara, igrao je u Švedskoj, Francuskoj, Portugalu, a posljednji angažman je imao u OFI Kreta iz Grčke. Za U-23 reprezentaciju Gane Adukor je upisao dva nastupa, a vrijedi istaknuti da će ovaj igrač, zbog složenosti procedure registracije igrača s afričkog kontinenta, propustiti sljedeće dvije ligaške utakmice, priopćeno je iz FK Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close