Trener NK Široki Brijeg

Sablić: Za ovo kratko vrijeme u BiH sam doživio triput gore stvari

Sport / Nogomet | 25. 05. 2017. u 09:41 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Za ovo kratko vrijeme koje sam proveo u BiH doživio sam sa svojom momčadi tri puta gore stvari od viđenog na Pecari, od uvreda, omalovažavanja i svega sličnog, a nije bilo kazni. Ako je ovo početak obračunavanja s negativnostima u nogometu, onda mogu razumjeti odluku, ali nakon svega što sam doživio, nisam baš siguran'', riječi su kojima je trener Nogometnog kluba Široki Brijeg Goran Sablić za Sportske novosti prokomentirao najveću kaznu u povijesti bh nogometa.

Disciplinsko povjerenstvo kaznilo je NK Široki Brijeg, zbog incidenata na finalnoj utakmici Kupa BiH, zabranom igranja čak sedam utakmica pred publikom na Pecari te s novčanom kaznom u iznosu od 25.000 KM.

''Kazna koju je dobio Široki Brijeg je sigurno previsoka. Ovakvi izgredi događaju se, nažalost, u svim ligama i u svim državama gdje se igra nogomet. Osuđujem svaki oblik rasizma, netolerancije, pa tako i ono što je bilo negativno na uzvratnoj utakmici finala Kupa BiH protiv Sarajeva. Stadioni bi trebali biti arene u kojima se nogometaši nadmeću sportski'', zaključio je Sablić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close