Premijer liga BiH

Sablić uoči Borca: Želimo nastaviti pobjednički niz na Pecari

Sport / Nogomet | 08. 09. 2017. u 09:25 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Želimo nastaviti pobjednički niz na Pecari i uveličati rođendan naših najvjernijih navijača Škripara'', kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera Nogometnog kluba Široki Brijeg Goran Sablić, najavljujući nedjeljni derbi 7. kola Premijer lige BiH protiv Borca.

Banjalučane je ocijenio kao ''ugodno iznenađenje, momčad koja ima jednak broj bodova kao i Široki, koja se voli nadigravati i postaviti napadački''. U nedjelju će stoga na Pecari, zaključio je Sablić, ''biti zanimljivo''.

Na raspolaganju je kompletan igrački kadar, svi su zdravi i spremni za utakmicu u kojoj su cilj svakako nova tri boda. Među kandidatima se očekuje i Stjepan Lončar o kojem je Sablić kazao kako se za njega ''ništa nije promijenilo, Lončar je igrač Širokog Brijega''.

Susret Široki Brijeg - Borac na rasporedu je u nedjelju s početkom u 20.00 sati na stadionu Pecara uz izravan prijenos na BHT. Također, najavljen je dolazak 100 gostujućih navijača koji će biti smješteni u ''kavezu'' na istočnoj tribini.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close