Trener Širokog Brijega

Sablić: Presudila je kvaliteta Aberdeena, ali na dobrom smo putu i momčad će rasti

Sport / Nogomet | 21. 07. 2017. u 06:35 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je u četvrtak navečer izgubio 0:2 od škotskog Aberdeena te se tako u drugom pretkolu oprostio od Europske lige s ukupnim rezultatom 1:3.

''Čestitao bih svojim momcima, mislim da smo odradili onoliko koliko smo mogli u ovom trenutku, imali smo izgledne šanse preko Čabraje. U nastavku je bilo vidljivo da Aberdeen preuzima kontrolu i da se teško nosimo s time'', izjavio je Sablić na press konferenciji nakon utakmice.

Ističe da je susret presudila kvaliteta škotskog viceprvaka, ali smatra da su se ''Plavo-bijeli'' predstavili u Europi u dobrom svjetlu.

''Imali smo problema u sredini gdje smo imali brojčani odnos viška, međutim to je bilo svjesno jer smo igrali straga s tri igrača i vidjeli ste u onom trenutku kad smo prešli s četiri igrača straga na koji je način to rezultiralo, odmah su se pojavile pukotine i greške te se promijenio intezitet utakmice. Došla je do izražaja razina i jednostavno su nas kaznili'', kazao je Sablić te dodao: ''Na dobrome smo putu i ova momčad će jednostavno rasti i ovog trenutka ćemo prebaciti fokus na Premijer ligu''.

Široki Brijeg u nedjelju s početkom u 21.00 sati na Pecari u prvog kolu Premijer lige BiH dočekuje tuzlansku Slobodu. Iz kluba je potvrđeno da će za navijače biti otvorene tribine Jug i Istok dok će Sjever biti zatvoren zbog kazne NS BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close