GOŠK - Široki Brijeg 2:1

Sablić: Oštećeni smo za dva penala, s guštom ću platiti kaznu zbog komentiranja

Sport / Nogomet | 13. 08. 2017. u 21:42 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

GOŠK je s 2:1 slavio protiv Širokog Brijega u 4. kolu Premijer lige BiH igranom u Gabeli. 

Nakon utakmice vuku se repovi zbog propusta suca Dragana Petrovića, a svoje nezadovoljstvo time otvoreno je na press konferencije nakon utakmice izrazio trener Širokog Brijega Goran Sablić.

''Od tri sporne situacije, siguran sam da su dva bila čista penala. S guštom ću platit kaznu od 300 KM zbog komentiranja suđenja, samo neka kažnjavaju, ali ovo nema smisla'', oštro je kazao Sablić nazvavši suđenje degutantnim

Dodao je da se ovakve stvari rade često Širokom te da nije prvi put da su ''Plavo-bijeli'' oštećeni od strane sudaca te da su oni odlučili susret.

Njegov kolega s klupe GOŠK-a Slaven Musa kazao je: "Ne znam koju je utakmicu gledao Sablić. Nisam komentariao suđenje u Sarajevu, neću ni sada".

Što se tiče igre, Musa je izjavio:  "Mislim da smo bili bolji tehnički i taktički. Momci su se borili i ja im čestitam. Imali smo najgori raspored, ali čvrsto smo na zemlji. Naš cilj je ostanak u ligi, a ovome se nismo nadali", iskren je bio trener Gabeljana.

''U prvom poluvremenu smo puno bolje izgledali, kontrolirali smo situaciju, ali izostala je realizacija. Problem je što nam treba puno izglednih prilika da bismo postigli pogodak. Nisam nimalo sretan ni zadovoljan s današnjom utakmicom'', izjavio je Sablić na press konferenciji nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close