Dan D

Sablić: Nema straha, vjerujemo u prolaz u finale

Sport / Nogomet | 26. 04. 2017. u 11:31 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica sezone je pred nogometašima Širokog Brijega. Večeras od 18.00 sati na Grbavici igraju uzvratni susret polufinala Kupa BiH gdje brane minimalnu prednost od 1:0 protiv Željezničara.

''Imamo prednost koja jest mala, ali u isto vrijeme i velika. U ovakvim utakmicama prednost 1:0 sigurno ima svoju težinu. Čeka nas sigurno zahtjevna utakmica, ali takvo i mora biti polufinale Kua. Radujemo se sigurno što će ambijent za igru biti pravi kao i na prvoj utakmici, da će tribine biti pune, to je uvijek igračima dodatni motiv'', izjavio je trener Širokog Brijega Goran Sablić za Sportske novosti.

Svi igrači osim nedovodoljno oporavljenog Dine Ćorića i Mateja Sivrića koji nema pravo nastupa u Kupu su na raspolaganju i spremni za dvoboj.

''Znamo da ovakve utakmice vrlo često odlučuju sitni detalji, za nas je najvažnije da budemo koncentrirani od prve do posljednje minute. Važno je da u igri budemo dobro izbalansirani između obrane i napada. Nema straha, znamo što nam je činiti. Sve smo podredili ovoj utakmici'', dodao je Sablić.

Susret je na rasporedu u 18.00 sati uz izravan prijenos na Hayat TV.

Kopirati
Drag cursor here to close