Kup BiH

Sablić: Igrači su zaslužni za navijačku euforiju, sutra je njihov dan

Sport / Nogomet | 16. 05. 2017. u 10:11 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Pecari je sve spremno za uzvratni susret finala Kupa BiH Široki Brijeg – Sarajevo (srijeda, 20 sati). Dakako, uz želju za odličnom utakmicom pred punim tribinama i, na kraju, velikom feštom.

''Naš cilj je od samog početka trofej. Igramo pred našim navijačima, uvjeren sam u veliku potporu i da ćemo mi biti ti koji će na kraju slaviti'', kazao je na konferenciji za novinare trener Širokog Brijega Goran Sablić.

On je najavio i ''još bolji Široki Brijeg nego u prvoj utakmici u Sarajevu'', koju su ''Plavo-bijeli'' riješili u svoju korist s 1:0. Kada je, pak, riječ o rivalu, istaknuo je da, s obzirom na rezultat iz prve utakmice, očekuje otvorenije Sarajevo, ''a ta činjenica će nama ići u prilog''.

Cijeli grad i Hercegovinu zahvatila je prava sportska euforija, a za to Sablić hvali svoje izabranike: ''Na Pecari smo u Kupu bili uvjerljivi, očekujem slično i u finalu, pa i još veći posjed i kvalitetniju predstavu. Igrači su zaslužni za euforiju koja je nastala, pobijedili smo u Kupu najkvalitetnije protivnike. Sutra je njihov dan, neka samo emocije stave na stranu i fokusiraju se na izvedbu''.

Široki Brijeg, zaključio je strateg ''Plavo-bijelih'', u uzvratu neće braniti prednost iz prvog dvoboja, naprotiv. ''Želimo maksimalno pritisnuti protivnika i dominirati utakmicom'', poručio je Sablić.

U konkurenciju za najboljih 11 vraćaju se Wagner Santos Lago i Dinoć Ćorić, a za sastav zbog kartona neće konkurirati Luka Menalo i Mario Marina.

Prema prvim najavama, na Pecari bi u ''kavezu'' na istočnoj tribini trebalo biti smješteno oko 200 gostujućih navijača, no njihov dolazak još nije potvrđen.

Za ovaj susret ulaznice se danas u pretprodaji mogu kupiti u svim gradovima Županije Zapadnohercegovačke, a na dan utakmice od 9.00 sati u klupskom restoranu ''Plavo-bijeli''. Kako je ranije potvrdio sportski direktor kluba Zoran Bubalo, bit će otvorene sve tri tribine stadiona Pecara, a u prodaju je pušteno 5.200 ulaznica dok je pripremljena posebna koreografija za gledatelje u vidu 5.000 zastavica.

Kopirati
Drag cursor here to close