Oni dolaze

Rukometni reprezentativci BiH u ponedjeljak stižu u Mostar

Sport / Rukomet | 19. 12. 2014. u 10:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Okupljanje rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine kojim će najbolji rukometaši naše domovine i službeno početi pripreme za Svjetsko prvenstvo koje se početkom 2015. godine igra u Kataru zakazano je za ponedjeljak (22.12.2014. godine) u hotelu 'Bristol' u Mostaru u 12 sati.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će trenirati u Mostaru do 30.12.2014. godine u dvorani O.Š. 'Zalik' i fitnessu Welnes City Spa centra.

Početak drugog dijela priprema planiran je za 2. siječanj 2015. godine, a dva dana kasnije reprezentacija Bosne i Hercegovine predvođena izbornikom Draganom Markovićem će otputovati u Katar gdje će napraviti završne pripreme pred nastup na Svjetskom prvenstvu.

Dragan Marković je za prvi dio priprema koji će biti obavljen u Mostaru pozvao je 23 igrača: Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Peđa Dejanović, Petar Jokanović, Mirko Mikić, Alen Ovčina, Vedran Delić, Nikola Prce, Duško Čelica, Mirsad Terzić, Ivan Milas, Kosta Savić, Dejan Malinović, Ivan Karačić, Stefan Janković, Josip Perić, Muhamed Toromanović, Senjamin Burić, Vladimir Vranješ, Elmir Građan, Faruk vražalić i Muhamed Zulfić, priopćeno je iz Sportskog saveza Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close