Tri utakmice u danu

Rukometašice Širokog poražene od Delminiuma, dječaci uspješni

Sport / Rukomet | 01. 10. 2016. u 12:39 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu su u dvorani Sportsko-rekreacijskog centra Tucak u Širokom Brijegu odigrane tri rukometne prijateljske utakmice. Domaćin HRK Široki ugostio je momčad Delminiuma iz Tomislavgrada, a na teren su izašli dječaci u dva dobna razreda te djevojke.

Prvo je odigrana utakmice dječaka rođenih 2002. godine i mlađi, a konačni rezultat glasio je 18:18. Drugi susret na rasporedu odigrali su dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, a sigurna pobjeda pripala je rukometašima Širokog koji su s 19:13 svladali svoje vršnjake iz Tomislavgrada.

Posljednja utakmica dana donijela je susret HŽRK Široki i ŽRK Delminium. Gošće su bolje ušle u susret te su ostvarile dovoljno prednost koju su uspjele održati do kraja susreta. U nekoliko navrata Širokobriježanke su se vraćale na zaostatak od dva pogotka razlike, no Duvanjke su na kraju slavile sigurnu pobjedu od 24:18.

Još se trebala odigrati utakmica između seniorskih muških momčadi ovih klubova, no gosti se nisu pojavili te je upitan njihov nastup u nadolazećoj Prvoj ligi Herceg-Bosne. Zanimljivo, upravo u prvom kolu, koje je na rasporedu 8. i 9. listopada, u Tomislavgradu trebale su se sastati ove dvije momčadi, no susret je pod velikim upitnikom.

Rukometašice Širokog odigrale su jedan od posljednjih pripremnih susreta za Prvu ligu Herceg-Bosne u kojoj će, nakon deset godina izbivanja, ponovno nastupiti, a raspored lige bit će naknadno objavljen.

Kopirati
Drag cursor here to close