Demantirao povratak

Ronaldo: Želio bih da Mourinho vrati United na vrh, ali se ne vraćam

Sport / Nogomet | 26. 05. 2016. u 09:25 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih dana pojavile su se glasine kako će se Cristiano Ronaldo vratiti u Manchester United, nakon što Jose Mourinho i službeno postane novi menadžer kluba sa Old Trafforda.

Iako je izrazio nadu da će Mourinho vratiti United na vrh, portugalski napadač je u izjavi za španjolske medije demantirao svoj povratak, javlja Agencija Anadolija.

"U ovom trenutku sam sretan i želim ostati tu gdje jesam. Ne vidim niti jedan klub koji je bolji od Real Madrida. Ako stavite stvari na vagu nema boljeg kluba. Dakle, svi drugi klubovi mogu slobodno zaboraviti na mene, jer je Real Madrid najbolji", kazao je Ronaldo.

Prema navodima britanskih medija Mourinho će najkasnije do petka postati menadžer Uniteda. Osim što je igrao za "crvene đavole", Ronaldo je imao priliku surađivati sa Mourinhom u Realu od 2010. do 2013. godine.

"Ako nešto United želi mislim da je to dobro. Nadam se da će se Manchester vratiti tamo gdje pripada, jer to je impresivan klub koji je posljednjih godina izgubio svoj identitet. Boli kada vidim takav United, jer to je klub koji nosim u srcu. Želim da ih Mourinho vrati na vrh", rekao je napadač Reala.

Ronaldo je po dolasku iz lisabonskog Sportinga 2003. godine u Manchesteru proveo šest sezona, da bi 2009. prešao u Real. U "kraljevskom klubu" je odigrao 347 utakmica u svim natjecanjima i postigao 364 gola.

Kopirati
Drag cursor here to close