nedostajao im

Ronaldo: Sretan sam što se Modrić vratio

Sport / Nogomet | 11. 03. 2015. u 19:04 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Real Madrida i najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo smatra da je hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao u utorak vrlo dobro protiv Schalkea i da će pomoći posrnulom prvaku Europe.

"Odigrao je vrlo dobro, sretan sam zbog njegova povratka. Vjerujem da će nam pomoći u idućim utakmicama”, rekao je Ronaldo za Hinu nakon poraza od Schalkea.

Njegova dva pogotka glavom u porazu 3-4 od Schalkea lansirala su ga na vrh ljestvice najboljih strijelaca u povijesti Kupa i Lige prvaka. On i Lionel Messi zabili su po 75 pogodaka, dok je bivši igrač Reala Madrida i Schalkea, Raul Gonzalez Blanco, postigao 71 pogodak.

U prolazu podno stadiona Santiago Bernabeu Ronaldo je dobacio španjolskim novinarima da neće razgovarati s njima do kraja sezone, što je protumačeno protestom zbog objave fotografija s njegove rođendanske proslave u jednom noćnom klubu, nakon što je Real poražen s 4-0 na gostovanju kod gradskog rivala Atletica.

Gareth Bale, drugi igrač s kojim je Modrić u posebno dobrim odnosima, rekao je Hini: "Luka je bio dobar. Sretan sam zbog njega".

Luka Modrić ušao je u igru u 57. minuti što mu je bio prvi nastup nakon ozljede lijeve noge u studenom na utakmici Italije i Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close