Ode u hotelijere

Ronaldo otvorio hotel 'Pestana CR7'

Sport / Flash | 23. 07. 2016. u 08:09 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda portugalske nogometne reprezentacije i Real Madrida Cristiano Ronaldo u petak je u rodnom Funchalu na Madeiri otvorio svoj hotel 'Pestana CR7', a lokalne vlasti ukazale su mu veliku čast nazvavši aerodrom po njemu.

Tako će od sada zrakoplovna luka Santa Catarina u Madeiri nositi ime "Cristiano Ronaldo".

"Malo mi je čudno. Nisam mogao niti zamisliti da ću sa 31 godinom postati hotelijer," kazao je Ronaldo dodavši: "Ponosan sam što u svom rodnom gradu otvaram hotel".

Ovaj boutique hotel ima 48 soba i jedan veliki apartman pri čemu je 25 soba uređeno u "CR7 stilu", a 23 u "Superior CR7 stilu".

Portugalski majstor će do kraja godine otvoriti još jedan hotel u Lisabonu, a tijekom 2017. još dva i to u Madridu i New Yorku. Procjenjuje se kako su ukupni troškovi izgradnje sva četiri hotela 75 milijuna eura.

"Biti će to nova generacija hotela," kazao je Dionisio Pestana, Ronaldov partner u ovom projektu.

Ronalda je sasvim sigurno razveselila i vijest da će aerodrom Santa Catarina u Madeiri u buduće nositi njegovo ime. Službena odluka o preimenovanju zrakoplovne luke donesena je u petak na sjednici lokalnih vlasti.

"Željeli smo se odužiti Cristianu za sve što je učinio za naš otok i našu zemlju," kazao je predsjednik regije Madeira Miguel Albuquerque.

Prije tri godine Ronaldo je u Funchalu otvorio i muzej. Otvaranje muzeja je bila ideja njegova starijeg brata Huga, koji još uvijek živi u Funchalu, gdje ima građevinsku tvrtku. Hugo je i direktor muzeja CR7. Na ideju je došao kada je boravio kod Ronalda u Madridu, vidjevši da su trofeji neorganizirano raštrkani po čitavoj kući. Odluka je pala na peterokatnicu koju je Ronaldo bio kupio četiri godine ranije na brdu iznad luke u Funchalu.

U prvih mjesec dana nakon što je otvoren, Museu CR7 obišlo je više od 10 tisuća posjetitelja. Ronaldo je uz Pelea jedini nogometaš svijeta koji ima vlastiti muzej. Sada ima i svoj hotel, a po njemu nosi ime i zrakoplovna luka.

Kopirati
Drag cursor here to close