Nema predaje

Ronaldo: Liga prvaka je natjecanje Real Madrida

Sport / Nogomet | 14. 09. 2017. u 07:36 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni europski prvak Real Madrid ovosezonsko izdanje Lige prvaka otvorio je pobjedom 3:0 protiv ciparskog APOEL-a na Santiago Bernabeu.

Nakon susreta dvostruki strijelac i službeno najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo kazao je da je Liga prvaka natjecanje Real Madrida i da ju žele osvojiti po treći put zaredom, javlja Anadolija.

“Još uvijek je dug put pred nama, idemo utakmicu po utakmicu. Prvo trebamo uspješno proći grupnu fazu. Naravno da želimo osvojiti ovaj turnir. Liga prvaka je natjecanje Real Madrida i želimo da je ponovo osvojimo“, kazao je Ronaldo.

Sjajni portugalski nogometaš zbog crvenog kartona u Superkupu Španjolske dobio je pet utakmica zabrane igranja u domaćim natjecanjima, ali se sinoć vratio na teren u Ligi prvaka, koja se igra pod okriljem Europske nogometne federacije (UEFA).

“Drago mi je što sam se vratio na teren. Ovo je posebno natjecanje i ponovno igranje i postizanje golova veoma je važno za mene. Pomogao sam timu i osjećam se jako dobro. Bila je ovo utakmica koju smo morali dobiti, jer igrali smo kući i željeli smo uspješno otvoriti Ligu prvaka“, naglasio je Ronaldo za uefa.com.

Strijelac trećeg gola za Real bio je kapiten Sergio Ramos. “Kraljevski klub“ će u drugom kolu grupe “H“ gostovati Borussiji Dortmund, dok će APOEL ugostiti Tottenham Hotspur. Obje utakmice igrat će se 26. rujna.

Real je najuspješniji klub Lige prvaka ili Kupa prvaka, kako se ranije zvalo natjecanje, sa 12 osvojenih pehara.

Kopirati
Drag cursor here to close