Sušić

Reprezentaciji BiH u Brazilu ne treba kuhar, ali će trebati Desanka Šakić

Sport / Nogomet | 19. 04. 2014. u 09:42 Berislav JURIČ

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima ''desanka''. Tako napiši ako smiješ'', izjavio je izbornik nogometne reprezentacije Bih Safet Sušić u intervjuu Dnevnom avazu.

Sušić kaže kako ga ne zanima me što će po tom pitanju odlučiti drugi izbornici.

''Ne idemo u Brazil na ekskurziju već da odigramo što bolje, da donesemo radosti navijačima Bosne i Hercegovine'', izjavio je za Avazov Sport Sušić.

Kada su u pitanju popis onih koji će putovati na Svjestko prvenstvo, Sušić kaže kako vjeruje da ''svatko tko iole prati nogomet može nabrojati dvadesetak igrača koje ću voditi u Brazil''.

''Niko nije otpisan. Zabrinulo me što Mujdža nije igrao, ali se nadam da će biti spreman. Dakle, svi su u igri'', rekao je Sušić dodavši da se pozivu mogu nadati i Kakav je status Elvir Rahimić, Senijad Ibričić i Adnan Zahirović.

Dodao je kako će zbog roka i zahtjeva FIFA-e poslati širi popis, ali će na pripremama biti samo oni na koje računa za Brazil.

''Oni koji budu u avionu za Ameriku, za dvije prijateljske utakmice, idu i u Brazil. Neću pozivati više igrača, kako ne bi prekobrojne vraćao, jer znam kako se to odrazilo na stanje u francuskoj reprezentaciji uoči prvenstva u Južnoj Africi'', rekao je Sušić.

Na pitanje ide li kuhar uz ekipu u Brazil, izbornik je rekao kako je čuo da ide, ali da po njegovu mišljenju on nije potreban.

''Što se mene tiče ne mora. Bio sam u hotelu, hrana je odlična. Nemam ništa protiv da ide kuhar. Pogotovo ako će to biti od koristi'', rekao je, a na pitanje Avazova novinara treba li reprezentaciji psiholog Sušić je rekao kako misli da ne treba.

Podsjetio je da su u reprezentaciji bivše Jugoslavije ''imali jednog finog učtivog gospodina koji nam je puštao neku laganu muziku''.

''Pričao je kako nas to odmara, opušta, te kako ima efekta. Ne treba nam psiholog! Ne znam koga bi danas tiha muzika opustila. Bojim se da bi se pisholog loše osjećao nakon nekoliko seansi. Možda bi njemu trebao poslije psihijatar... '', rekao je Sušić.

Inače, izbornik bh. reprezentacije je dva dana nakon što je doputovao u Sarajevo, obavio neformalni sastanak s predsjednikom Nogometnog saveza BiH Elvedinom Begićem i predsjednikom Odbora za posredovanje i savjetovanje NSBiH Ivicom Osimom.

U neformalnom razgovoru obje strane izrazile interesiranje za produžavanje Sušićevog ugovora, koji je pak obavijestio Begića i Osima da ima nekoliko ponuda za klupske angažmane u inozemstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close