Derbi na Pecari

Remi Širokog i Slobode

Sport / Nogomet | 27. 09. 2015. u 18:23 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 10. kola igranom pred oko 2.000 gledatelja na stadionu Pecara, Široki Brijeg i tuzlanska Sloboda odigrali su neodlučeno (0:0).

Susret su bolje otvorili gosti, kontrolirali su posjed, no nisu stvorili izglednije prilike. Široki je potom puno bolje zaigrao, ali nije uspio zaprijetiti gostujućem vrataru. U 18. minuti ozlijedio se Kožulj, a umjesto njega na teren je ušao Sesar. Wagner je u 34. minuti pokušao iznenaditi prizemnim udarcem, no lopta je prošla tik uz vratnicu. Gosti su preko Zebe u 41. minuti zaprijetili, no lopta je otišla preko gola.

U nastavku susreta igralo se većinom na polovici Slobode. Široki je u nastavku zaigrao s čak tri napadača, Krstanovićem koji je igrao od prve minute, a naknadno je ušao Kresinger, koji je zamijenio ozlijeđenog Crnova te Ivan Buhač umjesto Luke Menala.

Konstantan pritisak Širokog do posljednje minute nije urodio plodom te ovim bodom puno više može biti zadovoljnija Sloboda koja je tako ostala ispred Širokog s bodom prednosti te dva boda od prvoplasiranog Zrinjskog koji je danas u Mostaru odigrao 0:0 s Radnikom.

Rezultati 10. kola:
Travnik - Željezničar 2:0
Sarajevo - Vitez 4:0
Zrinjski - Radnik 0:0
Široki Brijeg - Sloboda 0:0
Drina - Velež 1:2
Rudar - Slavija 2:2
Čelik - Borac 1:0
Olimpic - Mladost (ponedjeljak, 15.30)

Kopirati
Drag cursor here to close