droga

Realova zvijezda Gareth Bale pod policijskom zaštitom

Sport / Flash | 28. 09. 2016. u 15:19 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Realov napadač Gareth Bale navodno se u zadnje vrijeme teško može koncentrirati na nogomet, a kako piše „Daily Mail“, svemu je uzrok droga.

Dakako, Velšanin sam po sebi nema izravne veze s drogom, ali prema pisanju lista, opterećen je privatnim brigama, jer je jedna bliža rodica njegove zaručnice Emme Rhys-Jones, zapala u probleme s dilerima droge.

Prema informacijama do kojih je „Daily Mail“ došao, ova nestašna djevojka prije pet tjedana nestala je s - ni manje ni više - kuferom novca od trgovine drogom. Navodno je još kao 'ekstra bonus' ponijela i nekoliko luksuznih ručnih satova, što se kriminalcima od kojih je to uzeto, ni najmanje nije dopalo.

Ima indicija da se ova 'avanturistica' trenutačno nalazi u Maleziji, a njezina obitelj u Walesu na udaru je ljudi koji ne prežu od paljevine, vozikanja u prtljažniku automobila i sličnih nasilničkih 'igara'.

Nekoliko automobila koji pripadaju članovima obitelji u Walesu je zapaljeno, a na kućama njezina djeda i bake, kao i jedne teke, također su podmetnuti požari.

Gareth Bale bale sa zaručnicom Emmom Rhys-Jones

U međuvremenu je policija Balea i njegovu zaručnicu procijenila kao ''potencijalno ugrožene osobe'', a Baleu je posebna briga luksuzna vila u rodnome Glamorganu, vrijedna 25 milijuna eura.

Zbog svega toga imao je policijsku pratnju za vrijeme gostovanja na Gran Canariji, prošlog vikenda, gdje je Real igrao protiv Las Palmasa (2:2).

Obitelj Garetha Balea navodno i u Madridu ima diskretnu policijsku zaštitu.

Nije više vrijeme za šalu: Gareth Bale, nekad davno u šlagerskom izdanju

Kopirati
Drag cursor here to close