Ronaldinho

Reality show za slavnog Brazilca nakon uspješne karijere

Sport / Flash | 25. 10. 2016. u 22:14 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni brazilski nogometaš Ronaldinho dobit će svoj reality show u domovini, potvrdio je njegov brat, ujedno poslovni savjetnik Roberto de Assis za „Gazzetta dello Sport“.

Igrač koji je 2004. i 2005. biran za najboljeg nogometaša na svijetu, svoju je nogometnu karijeru okončao u brazilskome klubu Fluminense, za koji je odigrao devet utakmica prošle godine i onda zatražio raskid ugovora.

Svoju nogometnu karijeru okončao je u rujnu 2015. godine.

"Ronaldinho je vrlo popularan i omiljen u svojoj domovini. Stoga nam je sada cilj da njegovi fanovi i dalje imaju svakodnevni uvid u život bivšeg nogometnog idola, praktično u svim aktivnostima, sve do njegovih putovanja, intervjua ili zabava" kaže nogometašev brat.

Fanovi će ga putem aplikacije moći pratiti 24 sata na dan.

Ronaldihno je pripadao proslavljenoj generaciji Brazila koja je 2002. godine osvojila naslov prvaka svijeta, a jedan je od najboljih nogometaša koji su ikada igrali u Barceloni. Mnogi ga stručnjaci smatraju ponajvećim prirodnim talentom svjetskog nogometa, možda čak ispred Maradone i Messija.

Nedavno je nastupio na jednoj humanitarnoj utakmici u Rimu, na inicijativu pape Franje, a njegov je tim pobijedio Maradonin rezultatom 4:3.

Nakon što je relativno rano okončao karijeru (sada mu je 36 godina), ovaj nogometni čarobnjak će se vjerojatno sve rjeđe pojavljivati na travnjacima - uglavnom u revijalnim ili humanitarnim utakmicama.

Kopirati
Drag cursor here to close